Våra tjänster - Alfa Omega International Transport AB
136
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-136,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Våra tjänster

Konceptenlig tillgänglighet & obrutet ansvar

Att transportera gods längs vägar är en urgammal konst, som kan skötas på olika sätt. Vårt sätt och företagskoncept, bygger på ett löfte om precision, effektivitet och trygghet – hela vägen ut.

 

Vi har integrerat hämtning, huvudfrakt och distribution i en enda process. Detta medför att vi har överblick och kontroll över transporterna, vilket ger kunden en säker och exakt transport. Ett ansvarsteam, som talar kundens språk, planerar transporten och ansvarar för den ända tills försändelsen har nått mottagaren.

Dynamiska rutter enligt kundens behov

Med egen flotta och avgångar vart 8:e – 10:e dag till och från Grekland och Sverige samt flexibla avgångar inrikes (Sverige) erbjuder vi transportlösningar för både hellast, delpartier, express och specialvarianter.

 

Hos oss hittar du alltid prisvärda transport för alla behov. Vi tar inte bara din försändelse från A till B snabbt och effektivt – vi ger dig också maximal flexibilitet och kostnadskontroll. Hittar du inte det du behöver, kan du bara kontakta oss.

 

Välkommen till Alfa Omega!