Om oss - Alfa Omega International Transport AB
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Om oss

Alfa Omega International Transport AB erbjuder professionella, effektiva och framför allt säkra transportlösningar till-och från Grekland. Som kund hos Alfa omega får du ta del av vår mångåriga erfarenhet i branschen och får tillgång till vårt stora och väl inarbetade kontaktnät i både Sverige och Grekland. Vi är är ett serviceinriktat företag som erbjuder personlig kontakt samt stor flexibilitet. Vi kan erbjuda transportlösningar i hela Grekland, på fastlandet inklusive alla öar. Vi är med andra ord specialister på transporter till och från Grekland!

Snabba, effektiva och prisvärda transporter mellan Sverige och Grekland! Alfa Omega International Transport är ett väletablerat flyttföretag i Stockholm som utför flyttuppdrag och transporttjänster allt efter kundens behov och önskemål.

 

Hos oss hittar du ett brett utbud av olika tjänster. Med vår breda erfarenhet kan vi hjälpa dig oavsett om det är ett stort, litet, enkelt eller avancerat uppdrag. Ansvar, förtroende och service är tre optimala ledord inom vårt företag. Vi strävar efter att alla våra kunder ska kunna känna fullt förtroende för oss. Det är viktigt att din flytt sköts med stort ansvar och försiktighet hos oss. Vi har ett väldigt gott rykte bland både privat kunder och företag. Nöjda kunder är vår bästa reklam! Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag för just din flytt! Vi utför all slags transport mellan Sverige och Grekland! Prisvärda, snabba och effektiva transporter. Inga omlastningar!

 

Affärs vision

 

Vi på Alfa Omega International fokuserar på att leverera de optimala lösningar för våra kunder. Våra värderingar återspeglar etik och moral av verksamheten och det är det som skiljer företaget från konkurrenter genom att driva prestationen framåt. Att leverera en konsekvent och tillförlitlig drift, med fokus på att möta behoven hos kunder som är mittpunkten på allt vi gör.

 

Affärs mål

 

Vi ger lika möjligheter för alla, säkerhet och trygghet för anställda och kunder. Företaget vill bli det bästa och största som levererar den bästa produkten vad gäller Säkerhet och Service. Företagets möjligheter är att expandera.

Vad vi kan erbjuda dig som kund:

– Säkra och effektiva transporter

 

– Korta ledtider

 

– Egna terminaler (Sverige och Grekland)

 

– God service med personlig kontakt

 

– Rimliga priser

 

– Flexibilitet

 

– Hög kvalitet och miljötänkande

 

– Ansvarsförsäkring

 

– GPS spårning samt realtids status på fordon